Hei hei mitä kuuluu?!

Posted on Posted in Yleinen

Tarkotus oli tänne blogejaki kirjotella, mutta ehkä joku olisi voinut jopa arvata että se vähän jää…  No myöhemmin sitten..

Kesä oli mukavan kiireinen ja heinäkuun kahdeksantoista keikkaa tuntui jo ihan vauhdikkaalta. Keikkakalenteria en ole myöskään hetkeen päivittänyt(huomenna aion!:)), mutta tänä vuonna saattaa rikkoontua sadan keikan raja ja ensi vuoteen on sovittu jo parikymmentä keikkapäivää. Eli ts. pikkujoulufirmat ja esim. ensi vuoden kesänaimisiinmenijät nyt alkaa olla kiire minun poppooni suhteen :). Mukavaa, että hommat ovat levinneet laajemmille alueille, esim. seuraavan kolmen keikan joukossa on Ikaalinen ja jopa Luosto.

Coverjunan puksuttaessa kivasti eteenpäin koitan löytää omalle musalle aikaa ja oikeanlaisen tuottajan. Olisin voinut olla aktiivisempikin etsijä, mutta nyt matskua on akkarilla testattu kovissakin keikkatilanteissa ja vastaanotto on ollut sen verran jees, että himo studioon on kova. Biisejä on parikymmentä ja kokoajan tulee lisää. Niitä kun pääsee koko bändillä keikoille luukuttamaan, niin ai että… palataan!kuva tapanila 3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *